facebook tracking

- SUOSIKKITUOTTEET -

Jokaisella meillä on varmasti ne omaa arkea ja työskentelyä helpottavat lempituotteet ja niin on myös mullakin. 

 Tutkin yksi päivä (vapaapäivä vieläpä, hullu parturi) meidän tuotehyllyä ja mietin omia suosikkejani ja niitä löytyi yllättävän paljon. Heittämällä olisin voinut valita vaikka puolet tuotteistamme. Ja ei, tämä ei ole maksettu mainos, ihan normipalkka tästä juoksee.

 Myös pari mysteerituotetta pääsi listalle eli sellaiset tuotteet, jotka ovat potentiaalisia, mutta eivät ole auenneet vielä itselleni täysin. Voin rehellisesti todeta, ettei yhtäkään inhokkituotetta tai huonoa tuotetta ole löytynyt! (Kiitos Basic-sarjan uudistuksen.)

Eli listataanpa seuraavaksi sitten ne mun suosikit!

 

IMG_5330.jpg

 

1. Gold Classic Shampoo

Tämä on musta ehdottomasti meidän lippulaivatuote! Kosteuttava, hoitava, hellävarainen, mitä muuta voi (edes) shampoolta toivoa. Asiakkaiden palautteen perusteella on moni saanut tästä suuren avun päänahan ongelmiin, mikä jo puhuu tuotteen toimivuuden puolesta hienosti. Tämä on juuri sellainen koko kansan shampoo!

 2. Gold Primer

Alkuun mulla jäi koko Primerin syvin olemus aivan mysteeriksi, ja kieltämättä se unohtui vähän suolasuihkeiden varjoon. En tiedä missä ja milloin sitten löysin tuotteen uudestaan, mutta nykyään kaikki terrierinkarvatukat saavat kyllä tuntea hiuksissaan Primerin voiman! Älyttömän hyvä myös kiharalle tukalle. Niin ja jos joillekkin on vielä epäselvää, niin Primerihan siis siloittaa ja pehmittää, ei karhenna hiusta.

 

IMG_5328.jpg

 

3. Gold Stout Matte Paste

Muuta lisättävää? Ei oikeastaan. Tämä superpurkki on varmasti monelle jo tylsistymiseen asti tuttu, mutta silti kumminkin kaikkien suosikki. Ja ihan huipputuotehan se on. Hintalaatusuhteeltaan lyömätön, joka kelpaa varmasti tarkimmallekkin markkamaunolle.

 4. Gold Scalp Rescue

Tästä piti hetken miettiä, onko se suosikki vai vielä mysteerituote. Uudistumisen myötä tulin siihen tulokseen, että kyllä se suosikiksi menee. Vaikka sen suoranaista vaikutusta on vaikea itse kokea parturin osassa, ovat asiakkaat siitä pitäneet todella paljon ja saaneet suuren avun. 

 5. Gold Reshape Goo

Moni kolleegoista rokkaa tätä huolella, mutta itselleni tämä taitaa olla vielä hieman mysteeri. Olen saanut jotenkin toimimaan sen hyvin suolasuihkeen avulla, mutta yksinään en siitä juuri pitoa löydä. Potentiaalinen, mutta vaatii totuttelua ainakin multa.

 

IMG_5329.jpg


6. Gold Beard Oil

Öljyjä ja partaöljyjä on tullut jos jonkinmoista kokeiltua, mutta tämä on yksi parhaimmista. Etenkin parranajoon se on tarpeeksi öljyinen, eikä häviä kuivimmiltakaan poskilta mihinkään. Plussaa myös siitä, ettei se tuoksu juuri miltään muulta kuin öljyltä itseltään.

7. Gold Shaving Solution

Jos pitäisi nimetä vain yksi suosikki, saattaisi se olla tämä! Shaving Solution on kirjaimellisesti ratkaisu mutkattomaan parranajoon ja muotoiluun. Iho ei jää tällä punaiseksi tai ärtyneeksi, vaan piparminttu rauhoittaa ja jättää sen tasaiseksi. Tuote saa myös yllättäen himoitsemaan Baileysia tai After Eighteja.

 

8. Proraso Pre-Shave Cream

Viimeinen yllättäjä ei olekkaan omaa mallistoa. Alkuun tämä purkki näytti ammattimaisemmalta kuin minä itse, joten en tohtinut siihen edes kajota. Kolleegan rohkaisemana se sitten eksyi käteeni ja toimivaksi tuotteeksihan se osoittautui. Hyvä vaihtoehto öljylle, jos tarvitsee siistiä veitsellä vain niskarajan tai tehdä skinfade. Miinusta hieman migreenimäisestä tuoksusta.

 

Yllättävän kultavoittoista oli tämänkertaiset suosikit. Tulen varmasti jatkossakin tekemään näitä tuoteaiheisia postauksia niin lemppareista kuin uutuuksistakin.

Mitkä on teidän suosikkeja? Entä onko jokin tuote jäänyt vielä vähän mysteeriksi tai ehkä muodostunut inhokiksi? Onko ketään, joka ei pitäisi Stoutista?

 

 

Joko M Room on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

  • Anna Noramaa
  • Emilie
  • Esa Poikonen
  • Hannariina
  • Henna Kangas
  • Henna Turunen
  • henriikka viitanen
  • Jenna Oksanen
  • Jenna Pietilä
  • Kirsi Oksaharju
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta