facebook tracking

Opiskele parturiksi 8 kuukaudessa

M Room – Euroopan suurin parturiketju ja Great Cut Academy järjestävät yhteistyössä TE-palveluiden kanssa ainutlaatuisen koulutuspolun, joka johtaa M Room -parturin ammattiin. Tammikuussa alkavaan koulutukseen haku on päättynyt. Tarkkaile sivujamme, seuraava haku aukeaa keväällä.

Toteuta unelmasi, opiskele parturiksi

Ura M Room liikkeessä tarjoaa hiusalalla ennennäkemättömän mahdollisuuden luoda urapolku parturista  liikkeenvastaavaksi, kouluttajaksi, aluepäälliköksi tai jopa yrittäjäksi. Työntekijänämme sinulle avautuu mahdollisuus työskennellä niin Suomessa kuin ulkomaillakin sijaitsevissa liikkeissämme.  

Opiskelu

Tammikuussa 2020 alkavat opinnot suoritetaan Great Cut Academyllä Helsingissä ja tulevan työnantajasi M Room liikkeissä. Näin varmistamme Suomen pätevimmän koulutuskokonaisuuden parturin ammattiin.

Työvoimapoliittisen rekrytointikoulutuksen kautta on helppo kouluttautua uudelle uralle. Työelämälähtöinen koulutus antaa sinulle pätevyyden M Room -parturin ammattiin.

Kuka voi hakea koulutukseen?

Rekrykoulutukseen hakeutuvan tulee olla työtön (koulutuksen alkaessa) tai työttömyysuhan alainen (esim. lomautus tai YT-neuvottelut). Koulutuksen kesto on 8 kk ja siihen sisältyy tietopohjaisen opetuksen lisäksi ohjauttua työssäoppimista sekä oppilaitoksessa että M Room -parturiliikkeissä.

Koulutuksen hyväksytysti suorittaneilla on mahdollisuus työllistyä Suomen parhaiden partureiden työkaveriksi ja jopa ympäri maailmaa M Room -parturiksi.

 

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla pitäisi olla  innostunutta otetta oppia uutta. Vuorovailutustaidot, asiakaspalveluhenkisyys ja kädentaidot ovat ammattitaitoisen parturin tunnusmerkkejä. Koulutus on suomenkielinen, joten välttävä suomenkielentaito on oletettavaa opiskelun etenemisen kannalta. Hyvä terveys ja sosiaaliset taidot ovat työssä selviämisen edellytyksiä.


Maksaako opiskelu, saanko palkkaa?

Opiskelun aikana saat samansuuruisen etuuden kuin ollessasi työttömänä (ansiosidonnainen päiväraha tai peruspäiväraha tai työmarkkinatuki), nimikkeen ollessa koulutustuki. Lisäksi saat 9 euron suuruisen kulukorvauksen koulutuspäiviltä.

​Koulutuksessa on kolme jaksoa

  • 3 kk Great Cut Academy, perustiedot ja -taidot jakso.
  • 2 kk liukuva siirtymä koulusta M Room liikkeisiin. 
  • 3 kk työssäoppiminen M Room -liikkeissä. Jaksolla kehitytään huippuammattilaiseksi tekniikassa, asiakaspalvelussa sekä myyntityössä

Opinnot toteutetaan arkipäivisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana. 

Tammikuussa alkavaan koulutukseen haku on päättynyt. Tarkkaile sivujamme, seuraava haku aukeaa keväällä.


M Room Barbers - Hands with heart

M Room parturit ovat intohimoisesti isolla sydämellä työhönsä suhtautuvia ammattilaisia. Työskentelemme tiiminä ja meille yhdessä tekeminen on yksi arvoistamme. Juhlimme menestystä ja kannustamme toisiamme onnistumaan! 

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta