facebook tracking

Opiskele parturiksi 11 kuukaudessa

M Room – Euroopan suurin parturiketju ja koulutuskeskus Unika kehittivät yhteistyönä ainutlaatuisen koulutusjärjestelmän.

Toteuta unelmasi, opiskele parturiksi

Ura M Room liikkeessä tarjoaa hiusalalla ennennäkemättömän urapolun. Parturista, liikkeenvastaavaksi, kouluttajaksi, aluepäälliköksi tai jopa yrittäjäksi. Työntekijänämme sinulle avautuu mahdollisuus työskennellä niin Suomessa kuin ulkomaillakin sijaitsevissa liikkeissämme.  

Hae parturikouluun

Opiskelu

Elokuussa 2019 alkavat opinnot suoritetaan sekä yhteistyökumppanimme Unika -oppilaitoksessa, että tulevan työnantajasi M Room liikkeissä. Näin varmistamme Suomen pätevimmän koulutuskokonaisuuden parturin ammattiin.

Opetuksen laadun takaa valtakunnallinen opetussuunnitelma parturin osaamisalan mukaisesti, sama kuin julkisen sektorin ammattioppilaitoksissa.

M Room tarjoaa työnantajana loistavat mahdollisuudet edetä parturin uralla. 

Koulutuksessa on kaksi jaksoa

  • 5 kk Unikassa perustiedot ja -taidot jakso.
  • 6 kk M Room liikkeissä. Kehitytään huippuammattilaiseksi tekniikassa, asiakaspalvelussa sekä myyntityössä

Opinnot toteutetaan Unikan ja  M Room liikkeiden aukioloaikojen mukaisesti. Koulutusta on myös lauantaisin sillä jaksolla, joka toteutetaan M Room – liikkeissä.

Saat Kelan opintotukea

Unikassa opetetaan valtakunnallisen opetussuunnitelman mukaisesti. Kela rinnastaa Unikan antaman koulutuksen täysin vastaavaksi julkisten ammattioppilaitosten kanssa.

Parturiopiskelijat ovat oikeutettuja tämän vuoksi Kelan opintotukeen ja valtion takaamaan opintolainaan.


Hae parturikouluun

Nopeasti ammattiin

 " Olen aina halunnut leikata hiuksia, nimenomaan miesten hiuksia. Käyttää veistä ja ajaa partoja. Eksyin M Roomin nettisivuille  ja huomasin, että he tarvitsevat partureita ja myös kouluttavat itse niitä. Näin löysin tieni M Roomin ja Unikan yhteistyössä järjestämään parturikoulutukseen. Puoli vuotta opiskelujen alkamisesta kirjoitinkin jo työsopimuksen M Roomin kanssa ja tasan vuosi siitä, kun ilmaisin kiinnostusta työskennellä M Roomille, toimin siellä parturina! Nykyään teen parturintöitä sekä koulutan ja opetan parturointia myös M Roomin ja Unikan yhteistyössä järjestämässä koulutuksessa."

 Hae rohkeasti mukaan, tää on huippuduuni. 

Pekka

 

Hae parturikouluun

M Room Barbers - Hands with heart

M Room parturit ovat intohimoisesti isolla sydämellä työhönsä suhtautuvia ammattilaisia. Työskentelemme tiiminä ja meille yhdessä tekeminen on yksi arvoistamme. Juhlimme menestystä ja kannustamme toisiamme onnistumaan! 

Hae parturikouluun
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta