facebook tracking

KESÄLOMALTA KESÄPARTURIIN!

IMG_5878-preview.JPG


 

Heippa kanssaparturit sekä muutkin lukijat ja anteeksi pieni blogihiljaisuus! Olen ollut kesälomilla ja nyt kun olen päässyt takaisin työn touhuun, ajattelin päivittää omia kuulumisiani tänne.

 Ihan ensiksi, onpa ollut kiva palata jälleen töihin! Ei sillä, ettei lomalla olisi ollut kivaa, mutta kyllä sitä aina jossain vaiheessa keskellä pientä paussia tulee ikävä hiustenleikkuuta. Tai ainakin minulle tulee, en tiedä teistä? Ehkä se kuuluu tähän ammattiin tai sitten olen vain outo.

 Mutta kesällä on todella mukavaa tehdä töitä. Ilmat ovat lämpimät (ja osa liikkeistä sitäkin lämpimämmät heh), on valoisaa ja jotenkin energiatasotkin ovat paremmat. 

Myös asiakkaat ovat hyväntuulisia, sillä useammalla on paljon lomia tiedossa.

 Alkanut heinäkuu on ollut mukavan leppoisa ainakin meillä Vantaalla. On saanut suurimman osan vuorosta leikata, mutta välillä on hyvin ehtinyt hengähtää hetkeksi ja istua alas tai siivoilla liikettä. Kovia jonoja ei ole ollut ja asiakkaat ovat päässeet hyvin penkkiin vain pienellä odotuksella. 

 Kesällä myös asiakkaat ovat muutoshaluisempia kuin syksyllä ja talvella. Halutaan jotain uutta ja virkistävää, yleensä jotain tavallista lyhyempää. Koronatukat ja –parrat ovat todellakin saaneet lähteä! 

Ilahduttavan paljon on tullut myös takatukkia ja konesiilejä, mitkä ovatkin nyt kuuminta trendiä. Pitkätukatkin ovat halunneet lyhentää latvojaan oikein kunnolla. Jopa minä itse kävin lomani jälkeen lyhentämässä pitkän reuhkani polkkatukkaan ja ah kyllä helpottaa! On se pitkä tukka vain kuin turkishattu kesä kuumalla.

Yllättävää myös, että asiakkaamme ovat kysyneet jopa nenä- ja korvavahausten perään. Rehellisesti sanottuna en uskonut sen olevan juuri kenenkään suosikki, mutta niin vain sillekin palvelulle ottajia löytyy. Mikä ei haittaa minua, sillä nenäkarvojen vahaaminen on kieltämättä aika tyydyttävää puuhaa. Voisimmeko tuoda myös finnien nyppäämisen valikoimiimme? M Pimple Remove kukaties? 

Toivotaan, että koronatilanne pian hellittää totaalisesti, niin saamme rakkaat vahauksemme takaisin. 

 Mukavaa heinäkuuta! Toivottavasti saamme vielä helteet takaisin. 

 

 

 

Avoimet työpaikat

Kaikki avoimet tehtävät

Joko M Room on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta