facebook tracking

- VALMIINA PARTOIHIN -

Poikkeusajoista johtuen ei ole tullut vähään aikaan tehtyä partoja ja itse jo kovasti odotan niiden paluuta. Mutta aina voi haaveilla ja ennen kaikkea valmistautua tuleviin partakoitoksiin. 

 Asiakkailla sen kuin parrat kasvavat ja partureilla sormet syyhyävät, joten ajattelin nyt olevan hyvä aika ottaa katse kohti tämän vuoden partatrendejä!

Fashionbeans.com –sivusto oli koonnut hyvän koosteen parroista, jotka miellyttivät myös omaa silmääni.

 Eiköhän inspiroiduta valmiiksi ja katsotaan seuraavat viisi partatyyliä tälle vuodelle!

 

 1. Sänki (Stubble)

 

Sänki.png

Partavaihtoehdoista ehdottomasti se helpoin! Jätä vain parta ajamatta pariksi päiväksi ja tyyli on valmis.

 

Ennen 30-luvulla sänki oli merkki laiskuudesta, jonka teräfirmat kehittelivät, jotta miehet ajaisivat useammin partaansa. Nykyään sänki on hyvä välimuoto ajellun ja täysparran välillä. Lisäksi se sopii monen hiustyylin kanssa hyvin yhteen.

Ihoa sängen alla on silti hyvä kosteuttaa kosteusvoiteella, kosteuttavalla suihkeella tai talvisin tipalla öljyä.

 

 2. Pukinparta (The Goatee)

Pukinparta.png

Tämä tyyli koostuu viiksistä ja parrasta leuassa. Viikset ja parta voivat myös yhdistyä, jolloin ne kehystävät suun. Tyyli on helppo ylläpitää, sillä poskia voi ajella helposti myös kotonakin. Hyvä malli, mikäli partaa ei juuri kasva poskille tai parran rajat ovat luonnostaan epätasaiset. Pukinparta toimii niin lyhyenä kuin pitkänäkin versiona ja se kaventaa käyttäjänsä kasvoja.

 

 Poskiin kannattaa ajon jälkeen sipaista kosteusvoidetta. Viiksiä voi muotoilla viiksivahalla. Pidempää pukinpartaa kannattaa myös öljytä.

 

 3. Viiksiparta (The Beardstache)

Viiksiparta.png

Oma henkilökohtainen suosikkini! Tässä tyylissä kiintopiste on viiksissä, mitkä on kasvatettu pitkiksi ja muhkeiksi. Partaa on, mutta se on lähinnä sänki tai hyvin lyhyt. Oiva valinta viiksien ystäville tai niille, joilla viikset kasvavat loistavasti, mutta parta ei niinkään. Myös sopivan kevyt partamalli kesään!

 

Viikset kannattaa kammata pienellä viiksi kammalla, jotta ne näyttävät siisteiltä. Muotoa voi avittaa öljyllä ja viiksivahalla.

 

4. Lyhyt parta (The Short Beard)

 

Lyhytparta.png

Lyhyt parta on kevyempi kuin täysipitkä parta, mikä tekee siitä oivan kesäparran. Nyt lyhyt parta saa rajoista olla hieman ylikasvanutkin, liekö vallitsevalla tilanteella vaikutusta myös rennompaan partatyyliin. 

 

 Jo hieman pidempää partaa kannattaa ehdottomasti öljytä, jotta se näyttää siistiltä ja terveeltä. 

 

 5. Täysparta (Full Beard)

Täysparta.png

Täysparta on aina näyttävän näköinen, mutta myös isomman kasvatustyön takana, mikä varmasti kerää kunnioitusta muilta partahemmoilta. Pitkä parta on nykyään hyväksytty monessakin eri kulttuurissa, mutta siitä on pidettävä huolta. Suttuinen parta mielletään edelleen hieman epäsiistiksi. 

 

 Pidempää partaa kannattaa öljyämisen lisäksi myös pestä parranpesuaineella, sillä parta on altis niin ruuan murusille kuin ilman saasteillekin. Partaa kannattaa harjata asiaan kuuluvalla harjalla tai kammalla. Pitkän parran muotoilulla ja leikkauksella on iso vaikutus kasvojen muotoon. 

 

Olipas mukava pureutua kerrankin vain partoihin! Niitä alkaa tässä jo olla todella ikävä, mikä näkyy jo asiakkaissakin. Niin sydäntä särkevästi monet ovat haikailleet partapalveluidemme perään. 

 Ja täytyy tunnustaa, ettei parturointi tunnu aivan samalta ilman partapalveluita. Niin paljon kuin rakastankin hiusten leikkaamista, kyllä parrat muodostavat oman täydellisen kokonaisuutensa hiusten ohella. Ne ikään kuin täydentävät toisiaan.

 Mutta terveys ennen kaikkea. Kenellekään ei ole vaaraksi ylikasvanut parta, mutta muut pöpöt kylläkin. 

 Joten maltti on valttia, kyllä ne parrat sieltä tulevat. Ja me olemme valmiina!

 

 

 

 


Avoimet työpaikat

Kaikki avoimet tehtävät

Joko M Room on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta