facebook tracking

POIKKEUSAIKOJEN PARTUROINTI

Hei rakkaat kollegani, kanssaparturit ja muutkin lukijat! Miten teillä menee? Pahoittelen jo etukäteen blogini hiljaisuutta, mutta tämä nykyinen tilanne on tuonut eteeni lähinnä odottamatonta lomailua.

emilie2.jpg

Kuluneet neljä viikkoa ovat olleet hieman poikkeuksellisia. Olin ensin viikon kipeänä (en tiedä oliko tavallista flunssaa vai koronaa, eivät työpaikkalääkärissä huolineet minua tarkastukseen), jonka jälkeen jouduinkin jäämään viikon lomalle. Ja voin kertoa, että se lomaviikko oli elämäni tylsin. 

 

Sitten pääsin onneksi neljäksi päiväksi töihin, jolloin ilokseni huomasin, että asiakasmäärä oli hieman vilkastunut. Jäin kumminkin vielä toisen viikon lomalle, joten viime kuukausi on ollut enimmäkseen kotona pyörimistä ja telkkarin tuijottamista ja olen aika varma, ettei se kiinnosta juuri ketään, enkä siis kirjoittanut mitään silloin. Paitsi aloitin katsomaan uudestaan The Walking Dead-sarjaa ja kaikki ne ylikasvaneet likaiset hius- ja partapehkot, mitä sarjassa esiintyi, saivat minut vain kaipaamaan töihin entistä enemmän.

Mutta nyt olen ollut koko viime viikon töissä ja on ollut kyllä mahtavaa! Asiakkaita on riittänyt ihan mukavasti ja kaikki ovat tuntuneet olevan hyvällä mielellä liikenteessä. 

Parasta ehkä kumminkin oli, kun lomautettu kollegani pääsi etuajassa takaisin kanssani töihin. Tuntuu, kuin asiat olisivat taas normaalisti, vaikka emme kaikkea palveluita nyt tee ja päivät koostuvat lähinnä hiustenleikkuusta ja desinfioimisesta. 

 Mutta pienet viikon tauot ovat osittain tehneet myös hyvää. Tai ainakin olen koittanut ajatella niitä myös positiivisesta näkökulmasta. 

Kun on ollut poissa töistä, on voinut tehdä kaikkea muuta (no, ei ihan kaikkea, mutta kumminkin). Kaikkia niitä pikku asioita kotona, mistä juuri sinä pidät. Uskon, että meillä kaikilla on niitä. 

Itse tein paljon ruokaa kotona ja kokeilin kaikkea uutta. Luin paljon kirjoja ja tein pitkiä lenkkejä koirani kanssa. On voinut keskittyä kaikkeen muuhun kuin työntekoon ja se on antanut uutta perspektiiviä ja arvostusta omaa työtäni kohtaan. 

Kun nyt viikko sitten palasin töihin, oli inspiraatio ja tekemisen ilo aivan huipussaan. Oli mahtava tunne taas leikata tukkaa! Huomasin, miten paljon nautinkaan puhtaasti hiusten leikkaamisesta ja asiakkaiden näkemisestä. Ehkä pieni luova tauko oli paikallaan.

Pidän työtämme puhtaasti käsityönä ja luovana alana. Itselläni luovuus menee joskus tukkoon, ikään kuin ylikuormittuu. Joten ehdotan ja ehkä vähän kehotankin nämä ylimääräiset ajat, mitä meillä kaikilla on nyt saattanut olla enemmän ja saattaa olla vielä edessä, käyttämään hyödyksi. Rentoutukaa, ladatkaa akkuja älkääkä miettikö työasioita ollenkaan. 

Sillä kun palaatte taas töihin, teitä tarvitaan enemmän kuin koskaan ennen. Me pääsemme yli tästä ajasta vain yhteisvoimin.

Tämä postaus oli nyt hieman lyhyempi, mutta halusin vähän koota mietteitäni teille. 

 Toivottavasti kaikki ovat pysyneet terveinä! Nauttikaa keväästä ja hyvää Vappua myös kaikille!

 

PS. Nyt kun kaikki ovat katsoneet paljon tv:stä sarjoja ja elokuvia, niin millä hahmolla on sinusta upein lookki? Kenellä on siistein parta ja/tai hiustyyli?

Lähetä minulle kuva hahmostasi tai henkilöstäsi, kerro mistä sarjasta/elokuvasta hän on ja se voi päätyä seuraavaan juttuuni!

Kuvat ja tiedot voi lähettää sähköpostiini emilie.romi@mroom.fi

Joko M Room on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta