facebook tracking

- KATSE KOHTI KEVÄTTÄ -

Vaikka saapuva kevät tuokin lähinnä mieleen peruuntuneita menoja, nuhaisia neniä ja sulkeutuneita rajoja, on se jo silti ehtinyt tuoda muutakin. Nimittäin kevään miesten muodin.

 Voguen koostetta selatessani päällimmäisenä tunteena jäi raikkaus ja rentous. Tuleva muoti on vaivatonta, helppoa ja mukavaa. Juuri sellaisia vaateyhdistelmiä, mitkä sopivat täydellisesti, vaikka karanteeniin viettoon, etätyöskentelyyn tai miksei jopa flunssavuoteessa pyöriskelyyn. 

 Tulevan muodin mukaan ei myöskään hiusten huolehtimisesta täydy juuri stressata, kun ei sinne parturiin välttämättä heti pääsisikään. Keväällä hiukset saavat olla rennot, kiharaiset ja ylikasvaneen näköiset. Lyhyessä mallissakin suositaan lähinnä konesiiliä. Eli toisin sanoen ei huolta! Muutaman karanteeniviikon (ja viikon flunssaputki siihen päälle) jälkeen hiuksesi vasta trendikkäät ovatkin! Ja jos pituus ei miellytä, niin äkkiäkös parturi hurauttaa kaiken pois koneella ja olet jälleen trendikäs. Vaivatonta eikös? 

 Mutta pitemmittä puheitta siirrytään tarkastelemaan miltä se kevään muoti oikein sitten näyttää:

 

1. Double-Up

doupleup.jpg

Raikkaat ja värikkäät printit olivat yksi isoimmista teemoista näytöksissä. Printeistä saa vielä enemmän irti, kun ala- ja yläosa ovat samaa paria! Printteinä nähtiin niin hawajityyliä, maaliroiskeita kuin leopardiprinttiäkin. Hiukset saavat printtien kanssa olla rennon kiharaiset tai vähän pidempää konesiiliä.

 

 

2. Vaivattomuus

Vaivattomuus.jpg

Vaivattomuuden tai rentouden voisi nimetä koko kevään malliston teemasanaksi. Sillä kokonaisuus saa olla nyt todellakin huoletonta! Vaatteet ovat mukavia ja jopa ylisuuria. Värisävyt pysyvät ihanan raikkaina ja keväisinä. Hiukset saavat olla jo enemmän puolipitkän kuin lyhyet. Tyyli on kuin tehty kotona pyörimiseen!

 

 

3. Men in Pink

Men in pink.jpg

Yksittäisistä väreistä kirkas pinkki oli ehkä erottuvin! Ja mielellään niin, että koko asu on samaa väriä. Kyllähän pinkki näyttää hyvältä ruskettunutta ihoa vasten, mutta saa nähdä kuinka kauan menee, kun juuri kotikolostaan kömpivä suomalainen mies heittää kokopinkit niskaansa. Kirkkaan pinkin kanssa tyylikkäin ratakisu on hyvin lyhyt konesiili ja pienen pieni parransänki.

 

 

 4. Biker-takki

Biker.jpg

Itselleni tutumpi vaate ja se on jälleen keväällä taas trendikäs! Jos asuun haluaa raikkautta takki kannattaa yhdistää vaaleisiin sävyihin. Hiukset saavat olla edelleen pidemmät, mutta takin tyyliin sopivaksi ne kannattaa muotoilla vahalla tai geelillä. Loistava asu esimerkiksi kauppareissulle, jos vessapaperi pääsee loppumaan.

 

 

5. Pitkät tunikat

Tunikat.jpg

Pitkiä tunikoita yhdistettynä rentoihin ja löysiin housuihin näkyi myös jonkin verran. Yhdistelmästä saa helposti sporttisen tai asiallisen kokonaisuuden. Veikkaan, että keskimmäistä asukokonaisuutta onkin jo mediassa näkynytkin lähinnä hoitohenkilöstön puolesta yhdistettynä erilaisiin kasvosuojiin.

 

 

 Muoti on siitäkin jännä ilmiö, että siinä tavalla tai toisella näkyy sen hetkinen maailman tila. Esimerkiksi Toisen maailmansodan aikana muoti oli hyvin pelkistettyä ja niukkaa, sillä parhaimmat materiaalit menivät suoraan sotateollisuuteen. 

Nyt ei onneksi aivan näin äärirajoilla olla, mutta uskallan pohtia, minkälaista vaikutusta Korona-pandemialla on ollut muotisuunnitteluun tällä hetkellä. Uskon, että juuri vaivattomuus ja ajattomuus vetoavat ihmisiin tällä hetkellä, eikä muodilta haluta mitään liian monimutkaista. Ihmiset ovat kumminkin lähinnä vain kotona perheidensä kanssa.

 Minkälaisissa vaatteissa sinä viihdyt kotona? Tuleeko tällä hetkellä mietittyä vaatteyhdistelmiä tarkkaan vai voittaako vain helppous?

 

Viihtykää kotona ja pysykää terveinä! 


Joko M Room on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

  • Emilie
  • Esa Poikonen
  • Hannariina
  • Henna Kangas
  • Henna Turunen
  • henriikka viitanen
  • Jenna Oksanen
  • Jenna Pietilä
  • Kirsi Oksaharju
  • Krista Rantanen
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta