facebook tracking

EKOLOGISET JOULULAHJAT MROOMSHOP - verkkokaupasta

Taas on se aika vuodesta, kun jokainen alkaa pakonomaisesti pohtimaan läheisilleen joululahjaa. Mitä ostaa kenellekin? Jotain tarpeellista, mutta ei turhaa krääsää. Mielellään sellaista, joka tulisi käyttöön.

 Itse olen jo lapsesta asti inhonnut tarpeetonta tavaraa, jonka ainoa käyttötarkoitus on näyttää kivalta ja viedä turhaa tilaa hyllystä. Liian usein vain jälkimäinen toteutuu.

Nykyään onneksi ekologisuus ja sen ajatteleminen ovat lisääntyneet huomattavasti. Lahjoja annetaan ja toivotaan sillä perusteella, etteivät ne lentäisi saman tien roskiin, vaan olisivat käytännöllisiä arjen helpottajia. Yhä enemmän suositaan myös aineettomia lahjoja, mistä ei koidu turhia roskia niin paketoimiseen, kuin itse lahjastakaan myöhemmin. 

 Nykyään on myös hyvin helppo selvittää, mistä toinen pitää. Siinä missä ennen joutui antamaan mielikuvituksettoman suklaarasian lahjaksi, koska ei vain ollut mitään hajua toisen suosikeista, voi nyt kurkistaa vaikka Insragramin syövereihin ja vakoilla tuttujen mieltymyksiä. 

Vaikka ajatus on lahjassa tärkein, on minusta silti kohteliasta käyttää edes vähän aikaa ja vaivaa valitessaan lahjaa toiselle.

 Ja mikäli voin yhtään omasta puolestani helpottaa jonkun lahjan valintaa, päätin nyt sukeltaa MRoomin verkkokauppaan ja listata löytämäni helpot, käytännölliset ja ekologiset joululahjat!


Ekologiset joululahjat MRoomin verkkokaupasta

Muhle.png

 

 

 1. Mühle metallinen höylä

 - Tämä sopii niin miehelle kuin naisellekin lahjaksi! Ekologinen valinta kertakäyttöisten muovihöylien sijaan. Löytyy niin metallisena, ruusukultaisena kuin yleellisellä puuvarrellakin. Mukaan kannattaa antaa paketillinen vaihtoteriä. Tämä on ehdottomasti ainakin itselläni omassa toivelistassani!

 

MRSPICE.png

Organic CLay soap.png

 

2. Don Juan orgaaniset palasaippuat

 - Palasaippua on jo itsessään ekologisempi vaihtoehto, sillä siinä ei ole paljon pakkausmateriaalia ja on todella riittoisaa. Don Juanin kasvo- ja partasaippuat ovat parabeenittomia ja orgaanisista ainesosista, kuten kookos- ja oliiviöljystä, valmistettuja tuotteita. Tuoksuina löytyvät Mr. Spice, jossa miellyttävä kanelimainen vivahde sekä Mr. Clay, jossa raikkaan tuoksun lisäksi on hoitavana ainesosana käytetty mutaa, joka auttaa syväpuhdistamaan kasvojen ihoa.

Cavendish 1.png

Cocounat.png

 

3. PAA Parranajosaippuat

 - Tyylikkäät amerikkalaiset parranajosaippuat ovat täysin vegaanisia! Ne tulevat jo valmiiksi peltirasiassa, joten kulkevat kätevästi myös matkalla mukana. Laajasta tuoksuvalikoimasta löytyvät mm. kookos, salvia ja ruusu, tumma myski sekä perinteinen piipputupakka. Ei muuta kuin höylä ja suti esille ja mahtava parranajo voi alkaa!


Pöoint.png

 

4. Point Barber partaöljy

 - Ainoastaan luontaisista öljyistä koottu italialainen partaöljy on oiva lahja niin uudelle parranomistajalle kuin kokeneemmallekin viiksiveikolle. E-vitamiini öljyssä rauhoittaa sekä ihoa, että partakarvaa tehden siitä sileän ja pehmeän. Point Barberilta löytyy kattava valikoima myös muita parranhoitotuotteita!


membership.png

 

5. Lahjakortti tai Jäsenyys

 - Jos ei välttämättä halua antaa tavaraa joululahjaksi, on aineeton lahja tällöin parempi vaihtoehto. Ja mikä olisikaan itse kullekin tarpeellisempi vaihtoehto kuin parturipalvelu? Lahjakortille voit ladata itse valitsemasi summan tai ostaa vaikka vuoden palvelut kerralla Jäsenyyden muodossa. Voin vakuuttaa, että parturikäynti on varmasti monen miehen yksi toivotuimpia lahjoja!

 

Oli mielenkiintoista päästä tutkimaan M Roomin verkkokauppatarjontaa kunnolla ja oli ilo huomata, kuinka kattava valikoima siellä onkaan. Ekologisia tuotteita oli useampia niin meiltä kuin maailmaltakin. 

 Toivottavasti listaamistani tuotteista oli joillekin apua lahjapohdintoihin. Itselleni ainakin selkeytyi muutama lahjaidea ja varmasti osa kyseisistä tuotteista päätyvätkin paketteihin!

Minkälaisia lahjoja sinä tykkäät ostaa? Onko ekologisuus tärkeää vai käytännöllisyys? Vai suositko enemmän aineettomia elämyslahjoja?

 

Joko M Room on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

  • Anna Noramaa
  • Emilie
  • Esa Poikonen
  • Hannariina
  • Henna Kangas
  • Henna Turunen
  • henriikka viitanen
  • Jenna Oksanen
  • Jenna Pietilä
  • Kirsi Oksaharju
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta