facebook tracking

INSTAPARTUREITA JA TUKKATAIKUREITA

Vaikka tänä päivänä Instagram saattaakin olla ehkä turhan yliarvostettu, on se silti minusta edelleen oiva inspiraation lähde. Siellä on mutkattoman helppoa seurata ihmisiä ympäri maailman, jotka kiinnostavat juuri sinua. Ja minua toki kiinnostavat parturit ja muut hiusalan ammattilaiset, jotka jakavat neuvojaan ja töitään suurelle yleisölle.

Parturoinnin takana kaikista eniten kiinnostaa aina itse henkilö. Persoonalliset kampaajat ja parturit jaksavat aina innostaa minua myös omassa työssäni. He muistuttavat ja näyttävät omalla tavallaan kuinka siisti ala hiusala oikeasti on!

Jos itsekkin kaipaat uutta inspiraation tai motivaation lähdettä, niin tässä olisi muutama kiinnostava alan ammattilainen, joka kannattaa painaa mieleen!

 

Philip Wolff  @philipwolffhair

Kuva1.png

Julkkisten luotto hiustaituri ja kauenusvaikuttaja sekä Matrixin lähettiläs, joka kiertää ympäri maailmaa hiusten parissa. Wolff on tunnettu rohkeasta tyylistään, jossa yhdisyy moderni rosoisuus ja ajaton klassisuus. Hänellä on oma studio Hollywoodissa, jossa hän mielellään luo uutta muiden lahjakkaiden kampaajien ja parturien kanssa.

 

Yadiel Alberto Rodriguez  @arod23pr

Kuva2.png

Puerto Ricosta nuorena Yhdysvaltoihin muuttanut Rodriguez (tunnetaan myös nimellä AROD) on kokeilunhaluinen ja räväkkä parturi, joka haluaa auttaa asiakkaitaan näyttämään aina hyvältä. Jo nuorena parturoinnista kiinnostunut AROD aloitti armeijan jälkeen kisaamaan täysillä parturikilpailuissa. Niin hän kartutti sekä kokemustaan, että asiakaskuntaansa ja tänä päivänä hän on yksi vaikuttavimpia nuoria partureita, jota seurataan maailmanlaajuisesti. Hänen erikoisalaansa ovat trendikkäät leikkaukset ja yksilölliset stailaukset asiakkailleen.

 

 

 Richie The Barber  @richiethebarber

Kuva3.png

Mielukuvituksellinen Richie sai parturinoppinsa nuorena isoisältään. Nykyään hän toteuttaa vahvasti omaa juttuaan, jossa yhdistyvät niin perinteinen parturointi kuin leikkimielisyyskin. Hänen lempiasiakkaitaan ovat lapset, koska heidän kanssaan voi aina keksiä kaikkea hauskaa! Hänet löytää liikkeestään Kalifornian Los Angelesista.

 

 

Sofie Pok  @staygold31

Kuva4.png

Monia palkintoja voittanut nuori ja lahjakas Sofie vaihtoi yliopiston hiusalanoppilaitokseen ja hän onkin luonut merkittävää parturinuraa. Tällä hetkellä Babyliss –merkin lähettiläänä toimiva Sofie on kerännyt myös uskollisen fanikunnan instagramin puolella, missä hän jakaa parturin elämäänsä.

 

Jouko The Street Barber

Kuva5.png

Jouko Näivä eli Jouko The Street Barber toteutti pitkäaikaisen unelmansa ja ryhtyi parturiksi. Samalla hän haluaa auttaa yhteiskunnan vähävaraisia leikkaamalla heidän hiuksiaan ilmaiseksi. Joukoa näkee niin liikkeessään Kalliossa kuin ulkosallakin parturointipuuhissa.

 

Onko sinulla itselläsi joku henkilö, joka motivoi tai antaa uusia ideoita työhösi? Jaksatko seurata hiusjuttuja Instagramista vai jätätkö ne työajalle?


 

Joko M Room on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

  • Emilie
  • Esa Poikonen
  • Hannariina
  • Henna Kangas
  • Henna Turunen
  • henriikka viitanen
  • Jenna Oksanen
  • Jenna Pietilä
  • Kirsi Oksaharju
  • Krista Rantanen
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta